torstai 19. helmikuuta 2009

Ritz-Carlton on Berliinin paras hotelli

11.07 by Mikko ·
Tunnisteet: ,
Ritz-Carlton (Potsdamer Platz 3, 10785 Berlin) on Berliinin hienoin hotelli. Hotellissa kannattaa ehdottomasti yöpyä, mikäli rahkeet riittävät tähän ylellisyyteen. Hotellin asiakaskuntaan kuuluu yhtä hyvin valtionpäämiehiä kuin rock-tähtiä.

Hotellissa on 302 huonetta, joista 40 on sviittejä. Huoneissa on höyhenvuoteet, marmorilaatoitetut kylpyhuoneet, Internet-yhteydet, satelliitti-TV-kanavat ja ilmastointi. Vauraat hotellivieraat osaavat varmasti arvostaa kassakaappia ja erillistä laptop-kassakaappia.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Berliinin hotellit ja nähtävyydet

Berliini on suosittu kaupunkilomakohde - eikä syyttä. Kaupungin museot ovat kiinnostavia, yöelämä vauhdikasta ja historia kiehtovaa. Lisäksi Berliinin hotellit ovat kohtuuhintaisia, aivan kuten koko suurkaupunki muutenkin. Lähde siis sinäkin Berliiniin viikoksi tai vaikkapa vain viikonlopuksi!

Berliinin taivaan alta

Berliinin taivaan alta
Brandenburgin portti

Sivun tietosuojakäytäntö

Käytämme kolmannen osapuolen mainosyrityksiä mainosten näyttämiseen verkkosivuston vierailijoille. Nämä yritykset saattavat käyttää käynneistäsi tässä ja muissa verkkosivustoissa saatuja tietoja (ei kuitenkaan nimeä, osoitetta, sähköpostiosoitetta tai puhelinnumeroa) voidakseen näyttää sinua kiinnostavien tuotteiden ja palveluiden mainoksia. Jos haluat lisätietoja tästä käytännöstä ja tietoja vaihtoehdoista, jos haluat kieltää näiltä yrityksiltä tietojesi käytön, napsauta tätä.